Romeo

Romeo, onze flinke herder-husky mix van 10 jaar, is zoals vele een hond met een verleden. Jaren geleden is zijn rechter voorpoot gebroken en dit is nooit behandeld. Daardoor zijn de andere poten ook vergroeid en loopt hij als een zeeman met o-benen.

Toen hij enkele maanden geleden flink last begon te krijgen tijdens de wandelingen, gingen we er dan ook vanuit dat het de poten waren die problemen gaven. Maar ondanks pijnstilling bleef hij last houden.
Frederique heeft Romeo zorgvuldig onderzocht en gezien zijn oude breuken voor de zekerheid een foto gemaakt. Tot onze grote schrik waren 15 wervels totaal uit positie.

Met de rust en zorgzaamheid die Frederique eigen is, heeft ze de eerste behandeling gedaan. Het resultaat was verbluffend. Misschien wat te verbluffend?! Alhoewel hij stijf was de dagen erna, wilde hij meteen weer spelen, springen en rennen. Wat moeilijk is als je aan de riem moet blijven…
Een vervolgbehandeling drie weken later was de punt op de i. Het langzaam opbouwen van beweging na de behandeling is niet helemaal gelukt. Niet door lusteloosheid maar juist een overdosis lust. Het spreekt voor zich dat we erg gelukkig zijn met de behandelingen en de goede zorgen van Frederique!

Reacties zijn gesloten.